MENU

Award Show

Getriggerd door ondernemerschap? Geïnspireerd door mensen met een passie? Dan kijk je zeker ook op naar mensen die beide bezitten!
Twijfel niet en ontdek tijdens de Award Show als eerste wie de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020 wordt.

Voortgestuwd door de olympische gedachte “Deelnemen is belangrijker dan winnen” worden we doorheen een avondje netwerken en feesten begeleid met een vleugje muziek en spectaculaire acts.

Omwille van het Coronavirus werd de Award Show uitgesteld, net als andere provinciale voorrondes alsook de Vlaamse finale.
De Award Show zal uiteindelijk doorgaan in april 2021.
De 4 gekende finalisten zullen dan strijden om de titel "West-Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar 2020/2021".

Reeds aangekochte tickets blijven uiteraard geldig.

Programma

De Award Show start om 18u.
Het programma voor deze avond is als volgt opgebouwd:

  • Key-note speaker: Bart Verhaeghe (onder voorbehoud)
  • Voorstelling finalisten en jury
  • Panelgesprek tussen jury en finalisten
  • Stemming en uitreiking publieksprijs
  • Uitreiking West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020.
  • Dinner
  • Afterparty

Meer details volgen.

Key-note speaker

Bart Verhaeghe (54) is een rasondernemer. Vaak controversieel, altijd rechtlijnig. Passioneel in alles wat hij doet – of het nu ondernemen, investeren, voetbal of in zijn maatschappelijk engagement is: hij studeert, analyseert en neemt actie.

Alles wat hij doet, start vanuit begeestering. Dat blijkt uit zijn verhaal. Onbevangen kijkt hij naar de wereld om zich heen. Als ondernemer, maar ook als bezorgde burger, stelt hij vast dat er steeds ruimte is voor verbetering. Hij houdt daarom een vurig pleidooi voor meer lef en ambitie. Zowel bij burgers, ondernemers als overheden. Zijn visie vertrekt vanuit het geloof dat we de zaken kunnen omkeren. Voor Verhaeghe draait het daarbij om durven. Durf te veranderen, durf risico’s te nemen, durf problemen te benoemen, durf je passie te volgen, durf te leven. Maar vooral: durf te dromen!

Tickets

Award Show early bird

50 euro

T.e.m. 2 maart 2020

Kopen

Award Show regular

55 euro

Vanaf 3 maart

Kopen

Combi

60 euro

Launch Event + Award Show

Kopen

WAT IS JCI?

JCI (Junior Chamber International) is een vereniging voor iedereen tussen de 18 en 40 jaar die persoonlijk en professioneel wil groeien dankzij een netwerk die ook plezier hoog in het vaandel draagt.

JCI biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten zoals trainingen, projecten, bedrijfsbezoeken, sprekers, (internationale) congressen, enz.

Meer info: jci.vlaanderen

Met dank aan onze partners