MENU

Finalisten West-Vlaamse Jonge Ondernemer

Dit jaar hebben 10 West-Vlaamse ondernemers hun kandidatuur ingediend met als doel een finaleplaats te kunnen bemachtigen voor de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020. In samenwerking met consultancykantoor Vandelanotte uit Kortrijk koos de zorgvuldig samengestelde jury 4 finalisten.
Tijdens het Launch Event op 13 februari werden deze 4 finalisten bekend gemaakt.
In april 2021 vindt de Award Show plaats en wordt de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020/2021 verkozen.

Sarah Dupont

Dupont Professional Food Equipment

Dupont is het paradijs voor iedereen, professional of particulier, die gepassioneerd bezig is met koken & voeding en die op zoek is naar professioneel & kwalitatief materiaal.

Met onze gloednieuwe showroom, onze piekfijne service, onze jarenlange ervaring en ons enthousiaste team wil Dupont de online & offline referentie worden in Europa voor particulieren en professionals die nood hebben aan kwaliteitsvolle materialen om te koken, voeding te bereiden of te presenteren.

http://dupont.be/

Nicolas Moerman

Nestor NV & Payroller BV

Nestor is het eerste en enige uitzendkantoor voor vijftigplussers en gepensioneerden. 

We geloven dat uitzendarbeid drempelverlagend kan werken voor werknemers en werkgevers en een duurzame oplossing kan bieden. Wij zien de vergrijzing van de arbeidsmarkt niet als bedreiging, maar als een opportuniteit om nieuwe businessmodellen te creëren. 

https://www.nestor.be/

Chris Van de Voorde

JuuNoo NV

Het gepatenteerde JuuNoo kantoorwand-systeem rust op 2 pijlers: circulariteit en vlotte plaatsing.

De structuur bestaat uit 2 types verstelbare kaders die in elkaar klikken en plaatst zo tot 7x sneller traditionele systemen, zonder in te boeten aan stevigheid of akoestische waarden. Daarnaast kan iedere JuuNoo-wand eenvoudig verplaatst en eindeloos hergebruikt worden, zodat iedere ruimte op elk moment perfect is afgestemd op de noden van het moment.

JuuNoo wil de bouwwereld veranderen naar een duurzame markt waar hergebruik de norm is, door mensen te laten kiezen voor het duurzame alternatief op basis van financiële voordelen.

https://juunoo.com/

Frederick Verhelst

Smart Solutions

Smart Solutions is op 7 jaar tijd uitgegroeid tot de referentie in het outsourcen van specialisten.
Doelstelling is om onze klanten hun capaciteit en/of kennisproblemen op te lossen op korte, middellange of lange termijn.

Vanuit onze niches Industry, Finance, Engineering, ICT en Experts plaatsen wij de juiste specialist op het passende project.
Wij blijven ook investeren in onze medewerkers en hun verdere ontwikkeling. Onze Smart academy is daar een onderdeel van.

Smart Solutions telt op vandaag 370 specialisten en dit vanuit onze 9 vestigingen gespreid over Vlaanderen.

https://www.smartsolutions.jobs/

Benieuwd wie de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2020 wordt?

Ontdek het tijdens de wervelende Award Show.

Meer info

WAT IS JCI?

JCI (Junior Chamber International) is een vereniging voor iedereen tussen de 18 en 40 jaar die persoonlijk en professioneel wil groeien dankzij een netwerk die ook plezier hoog in het vaandel draagt.

JCI biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten zoals trainingen, projecten, bedrijfsbezoeken, sprekers, (internationale) congressen, enz.

Meer info: jci.vlaanderen

Met dank aan onze partners