Het programma van de avond:

18u45 Warm West-Vlaams welkom.
18u45 - 20u30 Netwerken met voldoende hapjes en een verrukkelijk voorgerecht. 
20u30 Diner aan tafel met animatieshow.
23u00 Spannend! De bekendmaking van de winnaar.
23u30 Netwerken op de dansvloer. Party! 
02u00 Moe maar voldaan huiswaarts.

 

Maak kennis met de 4 geselecteerde kandidaten

De kandidaten van West-Vlaamse jonge ondernemer zijn gekend! De volgende 4 ondernemers zullen op 30 maart strijden om de titel van ‘West-Vlaamse ondernemer van jaar 2023!

Tineke Serru van Extrapower

Het Brugse energiebedrijf is gespecialiseerd in engineering en de bouw van op maat gemaakte fotovoltaïsche systemen. Denk aan systemen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Tineke zorgt ongetwijfeld voor de nodige spanning op 30 maart!

Caroline Vercauteren van Bonmush

Het Ieperse bedrijf biedt vegetarische producten aan op basis van oesterzwam. Caroline werd ook al Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar. Caroline zal je ongetwijfeld very ‘mush’ proberen te overtuigen om een goede keuze te maken.  

Jonathan Goderis van Keypoint

De organisatie in Gistel maakt het leven makkelijker voor syndici, vakmannen en particulieren en biedt een digitale assistent aan die voor efficiëntie zorgt in gebouw -en vastgoedbeheer. Een show to the point met Jonathan van Keypoint.

Maxim Lambert van Petit Baron

Een industriële bakkerij in Nieuwpoort met ambachtelijke wafels en pannenkoeken die verkrijgbaar zijn in de grootwarenhuizen. Maxim, grote meneer daar bij Petit Baron en wie weet ook tijdens de show.

4 super interessante mensen die u graag overtuigen van hun capaciteiten als ondernemer. Wees er dus zeker bij op 30 maart.