Maak kennis met de 3 geselecteerde kandidaten

De kandidaten van West-Vlaamse jonge ondernemer zijn gekend! De volgende 3 ondernemers zullen op 14 maart strijden om de titel van ‘West-Vlaamse ondernemer van jaar 2024!

Pauline D’Haenens van Mon Dada

Voor Pauline D’Haenens draait het allemaal om passie en hard werk. Zo maakte ze van Mon Dada niet zomaar een kaarsenmerk, maar een puur Belgisch product dat klaar is om de wereld te veroveren met luxe geurkaarsen en unieke betondesigns.

Vincent Theunynck van VINTECC

Met de focus op industriële innovatie brengt Vintecc AI- en softwareoplossingen op de markt om de industrie competitiever, productiever en duurzamer te maken. Op maat van elke behoefte. Vintecc streeft ernaar om waarde toe te voegen aan elke samenwerking.

Thibault Renson van Prado

Van kleins af is er de liefde voor esthetiek en design. Het verhaal van prado start met ventilatie weggewerkt in een design verlichtingsarmatuur. Ondertussen vijf jaar later is er een resem aan esthetische innovaties die de taal van de architect spreken, met geavanceerde technologieën die onzichtbaar zijn geïntegreerd. Het doel: de rust terugbrengen aan het plafond en aan de muur.