06.02.2023

4 finalisten voorgesteld in het nieuwe kantoor van Titeca

De 4 finalisten van de West-Vlaamse Jonge Ondernemer 2023 werden op woensdagavond 1 februari 2023 voorgesteld aan de pers in het nieuwe kantoor van Titeca. Op donderdagavond 30 maart kennen we de opvolger van Steven Callens (Sunday), die in 2022 deze award mee naar huis nam. Tijdens een dinnershow, dat vorig jaar meer dan 300 aanwezigen lokte, wordt dan de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Na een selectie halen vier kandidaten de grote finale: Tineke Serru (Extrapower), Caroline Vercauteren (Bonmush), Jonathan Goderis (Keypoint) en Maxim Lambert (Petit Baron).

Extrapower, het Brugse energiebedrijf die gespecialiseerd in de engineering en de bouw van op maat gemaakte fotovoltaïsche systemen. Bonmush is het paradijs voor elke veggie lover en biedt vegetarische producten aan op basis van oesterzwam. Keypoint maakt het leven makkelijker voor syndici, vakmannen en particulieren en biedt een digitale assistent aan die voor efficiëntie zorgt in gebouw -en vastgoedbeheer. Petit Baron, een industriële bakkerij, zal je verrassen met overheerlijke ambachtelijke wafels en pannenkoeken die verkrijgbaar zijn in de grootwarenhuizen.

Kantoorverantwoordelijke Charlot Depoortere is heel trots dat de selectie van de kandidaten kon plaatsvinden in hun gloednieuwe kantoor. “De lokale verankering speelt een belangrijke rol voor Titeca pro accountants & experts. Ondernemers spreken graag met streekgenoten. Dat schept een instant gevoel van nabijheid en een goede bereikbaarheid, essentieel voor de vertrouwensband waarbinnen wij echt als partners functioneren. De voorbije jaren bouwden we een sterk netwerk uit doorheen West- en Oost-Vlaanderen. We blijven uitkijken voor nieuwe opportuniteiten en onze aanwezigheid op bestaande locaties versterken. Zoals in Kortrijk, met een gebouw dat de aandacht trekt en onze medewerkers een aangename werkomgeving biedt. Tegelijk geeft deze nieuwe locatie ons meer visibiliteit en een goede connectie met hogeschool Vives. Via studienamiddagen maken we studenten warm voor ons vak, ons bedrijf en onze aanpak.”, aldus Charlot Depoortere.