01.03.2022

Maak kennis met Amelior

Amelior is niet zomaar een vormingsbedrijf. En ook niet zomaar een consultancybedrijf. We zijn beide en zelfs meer! Wat we precies doen, hoe we dit doen en waarom we zo gedreven zijn? Dat leggen we je graag uit.

Amelior werd in 1971 opgericht door managers die hun passie voor kwaliteitsmanagement wilden delen met het Vlaamse bedrijfsleven. Tot op vandaag is het nog steeds onze missie om bedrijven en instanties te ondersteunen in het duurzaam realiseren van hun maximaal potentieel. We doen dit via opleidingen, audits, consultancy en interim management.

We gaan nu zelfs een stapje verder. Naast kwaliteit bieden we ook expertise aan in veiligheid, milieu, people en management. Hierdoor dekken we heel wat ladingen en kunnen we organisaties echt helpen op een duurzame manier.

Amelior is actief op meerdere vlakken. We bieden trainingen aan in een breed scala van inhoudelijke domeinen. De opleidingen kunnen als open training gevolgd worden, of als bedrijfsinterne opleiding (in-company training) op maat van het bedrijf. 

Daarnaast is het mogelijk om het advies in te winnen van een vakexpert binnen managementsystemen, verbeterprocessen en leiderschap. Als sluitstuk ga je via een interne audit na of je de opgestelde doelstellingen behaalt. 

Of heb je tijdelijk versterking nodig voor een project rond veiligheid & kwaliteit? Amelior plaatst de geschikte specialist in jouw bedrijf!

Onze missie

Wij willen je helpen in het beheersen en verbeteren van jouw organisatie. Dit zodat je als bedrijf of als persoon betere resultaten kan boeken, hand in hand met het inspireren en enthousiasmeren van de medewerkers.

We doen dit op basis van ons Sustainable Excellence model, waar we onze klanten motiveren en ondersteunen om deze drie ambities na te streven: Control - Improve - Inspire.